Textiel


Wij leveren allerlei vormen van textiel. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor bedrijven, vrijetijds- en sportkleding, bedrukken van tassen. Deze bedrukking kan in flex of flox (mindere glanzende folie), zeefdrukken (ook Full-Color), Full-color transfer en borduren. Ook leveren wij promotionele benodigdheden zoals vlaggen, spandoeken en bedrijfsbanners. We kunnen u adviseren in de keuze van bedrukking van textiel. Ook zelf aangeleverde textielproducten kunnen worden bedrukt.

Bedrijfskleding en sportkleding


Opvallend en herkenbaar!

Bedrijfskleding is een professionele presentatie van uw onderneming. Uw bedrijfsnaam en/of logo op de kleding maakt uw personeel direct herkenbaar. Opdruk is mogelijk op bijna alle soorten textiel. Wij bieden een ruim aanbod aan werkkleding en bedrijfskleding in de vorm van werk-shirts, -broeken, -jassen, -polo’s en bijvoorbeeld bodywarmers. Natuurlijk kunnen wij ook uw zelf aangeleverde kleding voorzien van een bedrukking.

Sporttenues zijn zeer gewild voor sponsoring of reclame. Uw bedrijfsnaam en/of logo op sportkleding is opvallend en exclusief, en daardoor een goede investering voor uw bedrijf. Uiteraard kiezen wij voor de beste kwaliteit materialen.

Vlaggen


Een vlag laten bedrukken? Laat uw bedrijf of outdoor evenement opvallen!

Bij Echo Reclame leveren we vlaggen in verschillende soorten en maten. De vlaggen kunnen worden bedrukt met uw logo of huisstijl. Onze standaard vlag is van het materiaal Polyester 110 grams. Daarnaast leveren wij ook stormvaste vlaggen. Dit zijn vlaggen die wind doorlaten en daardoor minder snel slijten. Onze vlaggen zijn rondom (2-naads) gezoomd met een zeer sterk garen.

Een vlag vangt veel wind en slijtage speelt na enige tijd op bij elke soort vlag. Voor een vlag staat een gemiddelde levensduur van 2 á 3 maanden (afhankelijk van de omstandigheden). Een tip is om bij slechte weersomstandigheden de vlag naar binnen te halen. Zorg er ook voor dat de vlag nergens tegenaan waait. Hierdoor verlengt u de levensduur van de vlag.

Spandoeken en banners


Toonaangevend Textiel!

Laat met een spandoek of banner op een creatieve manier zien waar uw bedrijf zich bevindt of welk evenement er gepland staat. Bij Echo Reclame bestelt u uw spandoeken voordelig. Wij verzorgen de opmaak en eventueel de bevestiging.

Kies uit verschillende formaten en afwerkingen. Het meest gebruikte materiaal van de spandoeken is Frontlit 510 grams. Dit is een sterk materiaal, ideaal voor zowel binnen als buiten. Ook bedrukken wij bouwhekbanners en winddoeken van een luchtdoorlatend materiaal. Hierdoor vangt het spandoek minder wind. U kunt bij onze spandoeken en banners kiezen voor verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld met zomen en ringen in de hoeken.

Echo ReclameTextiel