Textiel

Wij leveren allerlei vormen van textiel. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor bedrijven, vrijetijds- en sportkleding, bedrukken van tassen. Maar ook in de vorm van promotionele benodigdheden zoals vlaggen, spandoeken en bedrijfsbanners. De bedrukking kan in flex of flox (mindere glanzende folie), zeefdrukken (ook Full-Color), Full-color transfer en borduren. We kunnen adviseren in de keuze van bedrukking van uw textiel. Ook zelf aangeleverde textielproducten kunnen worden bedrukt.

Bedrijfskleding

Opvallend en herkenbaar!

Bedrijfskleding is een professionele presentatie van uw onderneming. Uw bedrijfsnaam en/of logo op de kleding maakt uw personeel direct herkenbaar. Opdruk is mogelijk op bijna alle soorten textiel. Wij bieden een ruim aanbod aan werkkleding en bedrijfskleding in de vorm van werk-shirts, -broeken, -jassen, -polo’s en bijvoorbeeld bodywarmers. Natuurlijk kunnen wij ook uw zelf aangeleverde kleding voorzien van een bedrukking.

Vrijetijds- en sportkleding

Laat de sponsor spreken!

Sporttenues zijn zeer gewild voor sponsoring of reclame. Uw bedrijfsnaam en/of logo op sportkleding is opvallend en exclusief, en daardoor een goede investering voor uw bedrijf. Uiteraard kiezen wij voor de beste kwaliteit materialen.

Vlaggen

Opvallen bij uw evenementen!

Onze vlaggen kunnen in verschillende vormen en maten worden gedrukt. Uw wens staat centraal, laat uw outdoor evenement opvallen!

Spandoeken en banners

Toonaangevend!

Laat met een spandoek of banner op een creatieve manier zien waar uw bedrijf zich bevindt of welk evenement er gepland staat.