Gevelreclame


Echo Reclame, specialist in gevelreclame.
De buitenkant van uw winkel of bedrijf is het eerste contact van de klant met uw onderneming. Reden genoeg om zorgvuldig aandacht te schenken aan uw buitenreclame. Wat betreft gevelreclame zijn wij gespecialiseerd in Gevelbestickering, Reclame op bedrijfspanden en Gevelletters & Doosletters.

Gevelbestickering


Een relatief snelle en effectieve manier om uw bedrijfspand op te laten vallen!

Gevelbestickering maakt het mogelijk om in een relatief snelle en effectieve manier uw bedrijfspand of gebouw op te laten vallen met uw persoonlijke reclame en bedrijfshuisstijl. De stickers/folies zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel binnen als buiten. Zo blijft de folie jarenlang stralen op de gevel.

Elke kleur of grootte is mogelijk. Zo bieden wij ook full-colour bestickering aan; ontwerpen geprint op stickerfolie zodat alle kleurovergangen in bijvoorbeeld logo’s ook duidelijk kunnen worden weergegeven.

Reclame op bedrijfspand


Uw bedrijfspand valt vanaf grote afstand al op!

Echo Reclame is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbrengen van reclame op bedrijfspanden. Door bedrijfsreclame weet uw potentiële klant u snel te vinden. Bestickering kan worden aangebracht in allerlei vormen en maten. Belangrijk is dat de bestickering op een egaal gedeelte van uw bedrijfspand wordt aangebracht. Hierdoor komt de sticker goed tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan de boeidelen van uw pand, in uw glas (zie glasfolies) of zoals het hiernaast aangegeven voorbeeld.

Gevelletters


Reclame in de vorm van ‘gevelletters’ maken uw bedrijf goed herkenbaar!

Gevelletters lenen zich ideaal voor op bedrijfspanden en kunnen in alle kleuren en vormen worden geleverd. Naast tekst is het mogelijk om uw logo op de gevel te monteren. U kunt kiezen uit verschillende materialen voor de gevelletters. Kies bijvoorbeeld uit gevelletters van aluminium, RVS, Acrylaat, Acrylox of Koper. Heeft u een ander materiaal in gedachten? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Doosletters


Val op door het gebruik van (verlichte) doosletters!

Doosletters lenen zich ideaal voorop uw voorgevel en laten op een opvallende en professionele manier zien waar u bent gevestigd. De materialen die wij gebruiken voor doosletters zijn aluminium of Roestvast staal (RVS). U kunt de doosletters laten maken in de vorm van een tekst, maar bijvoorbeeld ook voor logo’s en contouren.

De doosletters kunnen worden belicht met led verlichting. Hier zijn twee vormen van:

  • Directe belichting: de letters aan de voorzijde zijn afgesloten met plexiglas (verkrijgbaar in diverse kleuren) en lichten ze aan de voorzijde uit.
  • Indirecte belichting: de lichtstraling vindt aan de achterzijde plaats, waardoor de contouren van uw naam op de gevel worden getoond.
Echo ReclameGevelreclame