Folies


Met folies kunt u veel doelen bereiken. Naast reclame-uitingen kunnen folies worden gebruikt voor het blinderen van ramen of het tegenhouden van de zon en de warmte. Qua folies zijn wij gespecialseerd in stickerfolies, verschillende raamfolies, full-color folies en fotobehang.

Stickerfolies


Met stickerfolies kunt u alle kanten op!

Bestaat uw logo of belettering uit niet meer dan twee kleuren? Dan is er een goede kans dat stickerfolie kan worden gebruikt om uw belettering aan te brengen. Het voordeel hiervan is dan Echo Reclame de folies in huis heeft en dat de belettering relatief snel kan worden gerealiseerd. Daarnaast is het gebruik van stickerfolie een goedkope manier t.a.v. het aanbrengen van full-color folies.

Naast standaard stickerfolie bieden wij ook retro-reflecterende folie (ideaal voor donker weer), spiegelfolie, metallic folie en magneetfolies (voor wisselende reclame). Kom gerust langs op ons kantoor zodat u de passende kleuren en folies kunt uitzoeken.

Raamfolies


Door raamfolies wordt uw etalage een moment van aandacht waard!

Onderscheid uw etalage door het aanbrengen van raamfolie (glasfolie). De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een decoratieve sticker of een simpele reclameboodschap. Het zandstraaleffect van raamfolie in combinatie met stickerfolie geeft een zeer mooi en duidelijk resultaat.

Wij brengen ook blinderingsfolie (ook voor voertuigen), melkglasfolie, lichtwerende folie, warmtewerende folie of zelfs inbraakwerende folie aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Full-color raamfolies


Full-Color folie maakt alles mogelijk!

Met Full-Color folies kunnen we alle kanten op. Een Full-Color folie wordt geprint en kan dan ook meerdere kleuren en afbeeldingen bevatten. Dit betekent dat het bestand als bitmap kan worden aangeleverd, niet op basis van snijlijnen maar van pixels (.pdf, .jpg of .png). Full-Color folie kan worden aangebracht op bijvoorbeeld ramen, auto’s en bedrijfspanden. Zo kunt u direct een visuele weergave van uw werk laten zien.

Een Full-Color sticker wordt vaak gelamineerd zodat de sticker langer houdbaar en kleurvaster blijft. Vooral in de buitenlucht. Het lamineren van een sticker betekent dat er een transparante beschermlaag op de sticker wordt gedrukt, ook wel laminaat wordt genoemd. Bij onze Full-Color sticker kunt u kiezen uit een Satin, matte of glanzende afwerking van laminaat.

Fotobehang


Een inspirerende ruimte door fotobehang!

Laat uw huisstijl spreken door het gebruik van fotobehang. Restaurants, hotels, attractieparken en kantoren maken veel gebruik van fotobehang om ruimtes te laten spreken.

Fotobehang wordt, net als Full-Color folie, geprint. Er dient dat ook een afbeelding van hoge kwaliteit te worden aangeleverd. Weet u niet zeker of de afbeelding aan de eisen voldoet? Wij helpen u met de opmaak zodat het fotobehang helemaal tot z’n recht komt.

Echo ReclameFolies