Autoreclame


Door autoreclame van uw logo of bedrijfsnaam is uw voertuig een rijdende presentatie van het bedrijf. De mogelijkheden voor reclame op uw auto zijn legio, denk aan Autobelettering, Full-Color belettering, Carwrapping en Decoratieve folies.

Autobelettering


Een rijdend visitekaartje!

Autobelettering ofwel autobestickering is een rijdend visitekaartje.
Uw ontwerp en huisstijl kan hier mooi en opvallend in terugkomen. Een auto zonder reclameboodschap is een gemiste kans. Zie hier een voorbeeld van traditionele autobelettering met één kleur folie. Dit is de snelste en goedkoopste manier van reclame op uw voertuig.
Wij verzorgen voor u traditionele beletteringen in meer dan 200 standaard kleuren, met een kleurvastheid van 8 tot 12 jaar.

Matte autobelettering


Een subtiele manier van autoreclame!

Door middel van onze matte folie, behoudt uw auto een chique uitstraling. Wij krijgen vaak aanvragen voor een mat zwarte folie op een donker gekleurde auto. Het contrast met de kleur van de auto is minder groot, maar toch is de boodschap duidelijk en passend. De reclamebelettering zal op een subtiele manier overkomen.

Het combineren van een matte folie met bijvoorbeeld een zilver-metalliek folie is ook mogelijk. Zoals op het voorbeeld te zien is. Hierdoor bepaalt u wat u extra wilt laten opvallen en wat niet. Uw wens staat centraal.

Full-color autobelettering


Beelden zeggen vaak meer dan woorden!

Met een foto of afbeelding in full-colour autobelettering laat u op een beeldende manier zien wie u bent en waar u voor staat. Een goede combinatie van tekst en beeld kan zorgt voor een optimale boodschap. Er zijn vele mogelijkheden binnen full-color bestickering. Zo kunt u een combinatie maken tussen tekst en een afbeelding zoals op het voorbeeld. Of kunt u er voor kiezen om een hele zijde te carwrappen met de folie (zie onderstaand voorbeeld). Binnen full-color autobelettering heeft u nog de keuze tussen een glanzende en een matte sticker. Wij adviseren u graag in de uitvoering zodat u optimaal kunt profiteren van uw autoreclame.

Carwrapping


Een pakkende boodschap!

Carwrapping gaat nog een stap verder dan full-color autobelettering. Onder Carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van de auto met een full-colour print of een gekleurde folie. De folie wordt aangebracht in de vorm van de auto. Een mooie manier om aandacht te vragen voor uw bedrijf. Een groot bijkomend voorbeeld van carwrapping is dat als de folie wordt verwijderd, de autolak na jaren nog steeds in topconditie is!

Decoratieve belettering


Echo Reclame biedt decoratie voor bijvoorbeeld uw auto, boot, camper of legerjeep

Uw ontwerp op uw favoriete voertuig. Denk bijvoorbeeld aan belettering met de naam van uw boot, aangebracht met watervaste folie. Of de nationale vlag op een auto. Decoratieve folie kan worden aangebracht met enkelkleurige folie of full-color belettering. Uw wens staat centraal en de mogelijkheden zijn legio. Neem contact met ons op.

Echo ReclameAutoreclame