Reclameborden


Met de reclameborden van Echo Reclame laat u zien waar u mee bezig bent, op welke locatie dan ook. De borden maken uw bedrijf zichtbaar! Onder reclameborden vallen o.a. bouwborden, sportveldborden en bewegwijzeringsborden.

Reclameborden


Uw reclamebord mag opvallend zijn!

Wij bedrukken reclameborden in verschillende soorten en maten. Liggend of staand, voor buiten of voor binnen, uw wens staat centraal. Het inzetten van een reclameborden is een doelgerichte manier van reclame. Maak duidelijk aan uw omgeving dat u er  bent.
Voor een reclamebord kunt u kiezen uit verschillende materialen. Denk aan Trespa, Skybond of Forex.

Het reclamebord van ARZV is voorzien van kunststof letters en afstandhouders. Hierdoor steken de letters iets naar voren en valt het bord extra op.

Sportveldborden – Voetbalborden


Adverteren bij de plaatselijke sportvereniging? Wij maken het mogelijk!

Sportveldborden worden veelal ingezet voor reclame in binnen de regio. Denk aan voetbalborden bij de plaatselijke voetbalvereniging. Wij verzorgen al vele jaren reclameborden langs verschillende sportvelden. Dit gaat vaak in samenwerking met het bestuur en de sponsor van de club.

De borden zijn van Trespa en worden voorzien van een gelamineerde sticker. Een gelamineerde sticker is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de kleuren goed blijven. Tevens biedt dit weerstand tegen extreme weersomstandigheden. Het resultaat is dat uw reclamebord nog jaren langs het sportveld opvalt.

Bouwborden


Met een bouwbord geeft u duidelijk aan waar u bezig bent en waar u voor staat.

Wij bieden verschillende soorten bouwborden aan. Denk aan traditionele borden van Trespa of Lexaan. Of bijvoorbeeld een aluminium frame met een banner dat snel en gemakkelijk te verwisselen is. Bouwborden worden regelmatig gebruikt als tijdelijke reclame tijdens een bouw of verbouwing. Ook kunnen de borden worden geplaatst voor eventueel een langer termijn. Zoals voor een makelaardij. We kunnen dan ook de constructie voor het bouwbord leveren en plaatsen. Dit kan een staalconstructie zijn, maar ook een tijdelijke constructie op houten palen. Zie het voorbeeld van hiernaast.

Bewegwijzering


Wij helpen u zoeken naar de juiste weg!

Kies uit bewegwijzering voor binnen of bewegwijzering voor buiten. Binnen hotels, scholen, kantoren of bijvoorbeeld grote complexen zoals sauna’s en pretparken. Een goede bewegwijzering erg belangrijk voor de doorstroming van uw publiek. Voor zowel binnen als buiten bieden wij verschillende vormen en geschikte materialen aan. Denk aan bewegwijzering van RVS (Roestvast staal), kunststof of aluminium. Ook hierbij kunnen wij u adviseren in uw keuze en zorgen voor een passende uitvoering.

Echo ReclameReclameborden