Ontwerp


Beelden zeggen meer dan woorden. Laat uzelf zien op een creatieve manier. Wij maken uw ontwerp passend bij u en uw stijl. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, decoratie, promotiedrukwerk en stickers. Laat zien wie u bent!

Huisstijl


Onderscheidend en uniform!

Onderscheid u van de rest door uw eigen (huis)stijl. Een mooie, uniforme, huisstijl is de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Onder een huisstijl verstaan we het ontwerpen en/of vernieuwen van de stijl van uw logo, visitekaartjes, briefpapier, autoreclame en/of gevelbelettering op een uniforme manier. Uw stijl is creatief, inspirerend, decoratief of sprankelend, zakelijk of met een glimlach. Bij Echo Reclame kunt u uw huisstijl van A tot Z laten ontwerpen. Wij leveren dan de gewenste ontwerpen in de gewenste bestandsformaten zodat u deze in het vervolg ook kunt gebruiken.

Promotiedrukwerk


Een professionele en doelgerichte manier om te informeren!

Door promotiedrukwerk kunt u op een efficiënte manier informatie verstrekken. Door visitekaartjes, briefpapier, rekeningen, flyers, posters of folders laat u zien wat u in huis heeft. Natuurlijk kunnen we dit ontwerpen op basis van uw huisstijl. Ons promotiewerk biedt veel mogelijkheden. We kunnen zowel digitaal als offset drukken. Binnen hebben wij binnen een aantal werkdagen uw opdracht al geleverd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stickers en decoratie


Decoratief en Doelgericht!

Exclusief, stijlvol of juist decoratief. Onze folies zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De stickers worden geproduceerd door onze snijlotter. Deze kan totaan de millimeter nauwkeurig snijden en daarom zijn de mogelijkheden enorm. Veel klanten komen dan ook bij ons langs voor het bestickeren van borden, etalages, auto’s en boten. Maar ook belettering op een spraakmakend cadeau voor een jubileum, herinnering, presentatie, evenement of andere feestelijke gebeurtenis bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vectoren en snijbestanden


Bij Echo Reclame zijn we gespecialiseerd in het maken van vectoren, ook wel snijbestanden. Een  bestand of logo wordt dan zo opgemaakt dat het direct kan worden uitgesneden in onze snijplotter.

Een vectorbestand bestaat niet uit pixels (zoals de meeste afbeeldingen), maar uit snijlijnen. Om een bestand te vectoriseren moeten de randen van het bestanden worden getraceerd. Dit gaat deels handmatig en daarom kan er dan ook veel tijd in gaan zitten (afhankelijk van het bestand). Toch is het vaak een investering waard. Een voordeel van een vector is namelijk dat uw bestand altijd een optimale kwaliteit behoudt, met name bij het schalen van het bestand. Een reclamebureau ontvangt daarom het liefst vectorbestanden. Een vectorbestand is vaak opgeslagen als een .ai, .pdf of .eps.

Logo’s en ontwerp in staallook


Echo Reclame is gespecialiseerd in het realiseren van muurdecoratie. Uw ontwerp kan worden uitgesneden in RVS (Roestvast Staal). RVS is zowel geschikt voor binnen als buiten en uw logo kan tot aan de millimeter nauwkeurig worden uitgesneden. Vervolgens kan het RVS is de juiste kleur gespoten d.m.v. poedercoating. Dit biedt een extra beschermlaag.

Naast RVS kan uw ontwerp ook worden uitgesneden in geanodiseerd aluminium, ook wel sandwichpanel genoemd. Dit is een plaatmateriaal dat bestaat uit twee lagen. De kern bestaat uit kunststof en de toplaag is gecoat aluminium. Het voordeel hiervan is dat het een licht materiaal is en evengoed een staal-look heeft. Het materiaal kan hierdoor gemakkelijk aan de muur worden bevestigd aan de hand van nokken. Hierdoor krijgt het een 3D effect. Zie hiernaast een voorbeeld van een uitgesneden wereldkaart van geanodiseerd aluminium.

Echo ReclameOntwerp