Voertuigreclame

Maak uw bedrijf herkenbaar door voertuigreclame!
Voorzien van uw logo of bedrijfsnaam is uw voertuig een rijdende presentatie van het bedrijf. De mogelijkheden voor reclame op uw auto zijn legio, denk aan Autobelettering, Decoratieve belettering, Full-Color belettering en Carwrapping.

Autobelettering

Een rijdend visitekaartje!

Autobelettering ofwel autobestickering is een rijdend visitekaartje. Uw ontwerp en huisstijl kan hier mooi en opvallen in terugkomen. Een auto zonder reclameboodschap is een gemiste kans.
Wij verzorgen voor u traditionele beletteringen in meer dan 200 standaard kleuren, met een kleurvastheid van 8 tot 12 jaar.

Decoratieve autobelettering

Decoratie voor bijvoorbeeld uw boot, camper of legerjeep

Uw ontwerp op uw favoriete voertuig. Denk bijvoorbeeld aan belettering met de naam van uw boot, aangebracht met watervaste folie. Uw wens staat centraal.

Full-Color autobelettering

Beelden zeggen vaak meer dan woorden!

Met een foto of afbeelding in fullcolour op uw auto laat u op een beeldende manier zien wie u bent en waar u voor staat. Een goede combinatie van tekst en beeld kan zorgt voor een optimale boodschap. In de Full-Color bestickering zijn vele mogelijkheden. Wilt u glans of mat, met of zonder tekst? Wij adviseren u in de uitvoering.

Carwrapping

Een pakkende boodschap!

Carwrapping gaat nog een stap verder dan Full-Color belettering. Onder Carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van de auto met een fullcolour print of een gekleurde folie. Een mooie manier om aandacht te vragen voor uw bedrijf. En als de folie wordt verwijderd, is de autolak na jaren nog steeds in topconditie!