Reclameconstructies

Met de reclameconstructies van Echo reclame laat u zien waar u mee bezig bent.
Op welke locatie dan ook. De borden maken uw bedrijf zichtbaar!

Onder reclameconstructies vallen bewegwijzeringsbordenbouwborden, reclameborden en sportveldborden.

Bewegwijzering

Wij helpen u zoeken naar de juiste weg!

Kies uit bewegwijzering voor binnen of bewegwijzering voor buiten. Binnen hotels, scholen, kantoren, etc. is een goede bewegwijzering erg belangrijk. Voor zowel binnen als buiten bieden wij verschillende vormen en geschikte materialen aan. Denk aan bewegwijzering van RVS (Roestvast staal), kunststof, of aluminium. Ook hierbij kunnen wij u adviseren in uw keuze en zorgen voor een passende uitvoering.

Bouwborden

Met een bouwbord geeft u duidelijk aan waar u bezig bent en waar u voor staat.

Wij bieden verschillende soorten bouwborden aan. Denk aan traditionele borden van Trespa of Lexaan. Of bijvoorbeeld een aluminium frame met een banner dat snel en gemakkelijk te verwisselen is.

Reclameborden

Uw reclamebord mag opvallend zijn!

Wij bedrukken reclameborden in verschillende soorten en maten. Liggend of staand, voor buiten of voor binnen, uw wens staat centraal.

Het inzetten van een reclameborden is een doelgerichte manier van reclame. Maak duidelijk aan uw omgeving dat u er  bent.

Voor een reclamebord kunt u kiezen uit verschillende materialen. Denk aan Trespa, Skybond of Forex. Kom gerust langs of neem contant met ons op voor een goed advies en een eventuele prijsopgave.

Sportveldborden

Adverteren bij de plaatselijke sportvereniging? Wij maken het mogelijk!

Sportveldborden worden veelal ingezet voor reclame in binnen de regio. Denk aan voetbalborden bij de plaatselijke voetbalvereniging. Wij verzorgen al vele jaren reclameborden langs verschillende sportvelden. Dit gaat vaak in samenwerking met het bestuur en de sponsor van de club.

De borden zijn van Trespa en voorzien van een gelamineerde sticker waardoor deze langer van kleur blijven en een mooie uitstraling hebben. Tevens biedt dit weerstand tegen extreme weersomstandigheden en zorgt ervoor dat uw reclamebord nog jaren langs het sportveld opvalt.