Buitenreclame

BUITENRECLAME – Belettering op uw bedrijfspand

 

Buitenreclame op uw bedrijfspand geeft een eerste indruk van uw organisatie. Buitenreclame kan in verschillende vormen in maten. Het kan worden ingezet om uw naamsbekendheid te vergroten, maar het kan ook een praktische functie hebben.

Zie het onderstaande voorbeeld van de Reddingsbrigade Egmond aan Zee. Hierbij heeft de belettering een opvallende en tevens een praktische functie. Het geeft duidelijk aan waar de reddingsbrigade zich bevindt en daarnaast is het direct zichtbaar of de brigade gesloten is of juist open a.d.h.v. de rolluiken.

Buitenreclame vereist een sterke kwaliteit folie. Zeker aan de kust, waar doorgaans veel wind staat. Bij Echo reclame is elke kleur of grootte is mogelijk. Zo bieden wij, naast standaard folie, ook full-colour bestickering aan. Dit is een afbeelding geprint op stickerfolie zodat alle kleurovergangen in bijvoorbeeld logo’s ook duidelijk kunnen worden weergegeven. De bestickering vindt bij voorkeur plaats op een egaal gedeelte op uw bedrijfspand, maar bedrukking op bijvoorbeeld rolluiken is ook mogelijk (zie onderstaande voorbeelden).

Buitenreclame door Echo Reclame Reddingsbrigade Egmond aan Zee  Strand Egmond aan Zee reddingsbrigade buitenreclame belettering door Echo Reclame
Buitenreclame Reclamebureau Echo Gesloten Reddingsbrigade Reddingsbrigade Egmond buitenreclame belettering zijkant bedrijfsgebouw

Op zoek naar een andere vorm van reclame op uw bedrijfspand? Klik hier voor de mogelijkheden betreft gevelreclame.