Buitenreclame Manage Egmond

BUITENRECLAME – Belettering Manege Groot

 

Buitenreclame op het pand van uw organisatie geeft een eerste indruk. Het is zo direct duidelijk waar uw organisatie is gevestigd.

Zie het onderstaande voorbeeld van Manege Groot in Egmond aan den Hoef. De belettering is een eye-catcher vanaf grote afstand. De stickers zijn namelijk 1,20 meter hoog en de totale tekst op de manege is maarliefst 18 meter breed. Hierbij heeft de belettering een opvallende en tevens een praktische functie.

De bestickering in de vorm van buitenreclame is aangebracht met de hoogste kwaliteit folie. De sticker wordt aangebracht d.m.v. het gebruik van overdracht. Daarbij worden de stickers ingesneden bij de kieren van de manegeloods. Hierdoor staat er minder spanning op de sticker en zal deze zich beter vormen aan de ondergrond.

Bij Echo reclame is elke kleur of grootte is mogelijk. Zo bieden wij, naast het onderstaande voorbeeld, ook full-colour bestickering aan. Dit is een afbeelding geprint op stickerfolie zodat alle kleurovergangen in bijvoorbeeld logo’s ook duidelijk kunnen worden weergegeven.

  
 

Op zoek naar een andere vorm van reclame op uw bedrijfspand? Klik hier voor de mogelijkheden betreft gevelreclame.