Ontwerp

Beelden zeggen meer dan woorden. Laat uzelf zien op een creatieve manier. Wij maken uw ontwerp passend bij u en uw stijl. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, decoratie, promotiedrukwerk en stickers. Laat zien wie u bent!

 

Huisstijl

Onderscheidend!

Onderscheid u van de rest door uw eigen (huis)stijl. Een mooie huisstijl en een bijbehorend logo geven uw bedrijf uitstraling, of dit nu op uw visitekaartje, briefpapier, auto of bedrijfspand is. Uw stijl is creatief, inspirerend, decoratief of sprankelend, zakelijk of met een glimlach.

Promotiedrukwerk

Een professionele en doelgerichte manier om te informeren!

Door promotiedrukwerk kunt u op een efficiënte manier informatie verstrekken. Door visitekaartjes, briefpapier, rekeningen, flyers, posters of folders laat u zien wat u in huis heeft. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Stickers

Doelgericht!

De mogelijkheden met stickers zijn enorm. Exclusief en stijlvol. Wij maken stickers voor buiten of binnen, waar en waarvoor u ook wilt. Voor bijvoorbeeld borden, etalages, auto’s, boten etc. U zegt het maar, wij voeren het uit.

Decoratief

Spraakmakend!

Wij verzorgen uw decoratie op bijvoorbeeld uw etalage of uithangbord. Maar ook voor een spraakmakend cadeau voor een jubileum, herinnering, presentatie, evenement of andere feestelijke gebeurtenis bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden.